BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR

Mert Turkmen 27 yaşında olup istanbulda dogup buyudu, meslek hayatına istanbulun unlu isletmecilerden olan babasi Fahrettin Turkmen ‘in bebekteki restaurantinda henüz 15 yaşındayken Yiyecek&Icecek sektörüne ilk adimini attı..

Mert Turkmen 27 yaşında olmasina ragmen dünyanın en iyi restaurantlarinda calisip deneyim kazanmış birisi ve boylelikle dubaide ismini çokça duyuran bir isletmeci. Mert Turkmenin calistigi restaurantlar sırasıyla Cipriani (Istanbul-Bodrum-Abudhabi) Robertos Restaurant Dubai, Scalini ve en son olarak The Galliard Dubainin isletmeceligini yapmakta.

Basarili Isletmeci, Küçük yaşlarda aile mesleği olan restaurantcilikla tanismis olan Mert, mutfak sanatlarının ve kurumsal iş yaşamının bir karışımını içeren bir kariyer istediğini biliyordu. Şimdi rüya kariyeri gerçekleşti. Seyahat, moda ve yemek.

Eglence sektörünü bir tiyatroya benzeten Mert Turkmen “Enerji satıyoruz. Kimse işinden çıkıp, enerjisi düşük, mutsuz, problemleri olan, borça batmış, sıkıntıya düşmüş calisanin olduğu negatif bir isletmeye gitmez. Bu sektör, biraz tiyatro sahnesi gibidir. Tiyatroda da sahneye çıkmadan önce oyuncu, o günkü dertlerini, acısını, kederini bir kenarda bırakır ve rolünü oynar. Bu yüzden icinde bulunduğumuz sektörde bunun farkında olup isini askla ve severek yapan profesyonel personel ile calismak  çok onemlidir”.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık