TARIMSAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VERECEK

TARIMSAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VERECEK

Nijerya- Ogoni liberation ile bir anlaşma imzalayan Tarımkon-Icaf,Ogoni’de çiftçi sürekli eğitim merkezi kuracak. Burada başarılı olan mühendisleri ülkemizde rol model tesislerde vizyon ve girişicimlik eğitimleri verecek.

Bu anlaşmanın tanıtımı Nijerya’da  yapıldı. Tarımkon-Icaf Genel Başkan Başdanışmanı Sayın İdil Saguner, Tarımkon-Icag Nijerya ülke başkanı Sayın Mohammed Alkasım, Ogoni liberation lideri Sayın Douglas Fabake önderliğinde Ogoni halkından iki yüzden fazla girişimci katıldı.

Tarımkon-Icaf Genel Başkan Başdanışmanı Sayın İdil Saguner, konuşmalarında Cesur Ogoni gençliği size Tarımkon-Icaf Genel Başkanımız Sayın Hakan Yüksel’in selamlarını getirdim. Sizler liderinizin rehberliğinde ve bu eğitimle ogoninin tarihini yeniden yazacaksınız birlik olmaktan gelen gücünüzle ülkenizin umutlarını geleceğe taşıyacaksınız dedi. 

Toplantıda alınan kararlarla birlikte 2022 yılının başında Ogonİ ile Ankara arasında güçlü bir köprü kurulmuş oldu.

Telekonferans ile toplantıya katılım sağlayan Tarımkon-Icaf Genel Başkanı Hakan Yüksel, Ogoni halkına bu alınan kararlara ve gelişlere daha bir hafta önce Nijerya’yı ziyeret eden ve Nijerya halkı ile iş birliğini güçlendireceğini bildiren Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ıN haberdar olmasını sağlayacağımıza söz veriyoruz. Hiç şüphesiz ki bizim bu heyecanımıza Cumhurbaşkanı’mız da ortak olacaktır.

Bu gayretimize Abuja büyükelçimizin ve Ankara’daki kamu-kurum ve kuruluşlarımızda destekleyeceği gibi cesareti ile dünya da bir kahramanlık hikayesi olan siz cesur insanların yanında kim olmak istemez ki, hele birde dünya’da en çok kahramanlık hikayesi olan bir Türk ise dedi.

ABDULLAH YİĞİT/ANKARA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık