YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİ

YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİ

Tezgahtarlık yaptığı yıllarda, Rusya pazarındaki kozmetik açığını görerek küçük bir kozmetik atölye ile işe başlayan Mesut Kadıoğlu şu an için dünya genelinde 500 çalışanı ile büyük adımlarla yoluna devam ediyor. 1997 yılında atölyeden fabrikaya geçiç yapan Kadıoğlu Kozmetik pandemi döneminde de yatırımlarına hız kesmeden devam etti.

‘’Kriz dönemlerini doğru bir şekilde idare edebilirseniz bu sizi başarıya götürür’’  sözlerini ifade eden Kadıoğlu şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Mesut Kadıoğlu ‘’Şu an için 15.000 m2’lik tesisimizde, 5000 çeşit ürün yelpazesiyle dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyoruz ama inanın taleplere bazen karşılık veremiyoruz. Bu yüzden yakın zamanda 30.000 m2’lik Hadımköy fabrikamızı da üretim için devreye sokacağız.’’ dedi.

Büyük çapda yaptığı reklam kampanyalarında ünlü isimleri kullanan Gabrini markasıyla Mesut Kadıoğlu, çalıştığımız isimler şöhretliydi ama bizim ürünlerimizi iyi tanıttılar vurgusunu da yaptı. Yıllık 100 milyon adetlik üretim hacmiyle son 10 yıl içerisinde üst üstte ihracat 4.sü Kadıoğlu Kozmetik CEO’su Mesut Kadıoğlu ‘Ticaretten asla korkmayın kaliteli ürünü kaliteli tanıtırsanız, ticaretin tadını alırsınız” dedi.

Selçuk AKA

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık