YENI VE GÜÇLÜ BİR KRİPTO BORSASI GİRİYOR

YENI VE GÜÇLÜ BİR KRİPTO BORSASI GİRİYOR

Kripto paralarda sermaye durumlarına gelince

şirket olarak yaptığımız çalışmalarla şöyle açıklayabilirim. 2018 yılında yepyeni bir fikir ile stok ve türev borsa deneyimini kripto yatırımcılarına sunmak için hepimiz kolları sıvadık bunun sonucunda da 2.4Milyar dolar öz sermaye, 3.7Milyar yatırımcı sermayesi ile toplam 6.1Milyar dolarlık yatırımı Nitroex borsası için ayırdığımızı söyleyebilirim. Bu işte takip ve gündemden haberdar olmak oldukça önemli. Atılan hamlelerin mantıklı olması lazım.

Ayrıca sunu da belirtmek isterim Türkiye, kripto para olayına nasıl bakıyor diyen Adrein Perlmann: Malta merkezli Nitroex Global firmasının Türkiye marketine ulaşmak için yerel borsalar ile irtibata geçip kullanıcı deneyimlerini tartışması Türk kripto topluluklarına yakın ilgi duyduğunun bir göstergesi olarak yorumluyorum. Türk yatırımcılar ile sıcak ilişkilerin kurulması gerekliliği ve güven üzerine kurulan istikrarlı müşteri memnuniyetinin önemli olacağını düşünüyorum bunun için de kendi markamıza ait Nitroex exchange tokenimiz ile hedef kitlemizin her açıdan yanında olmak istiyoruz.

Kendi kurumumuzla ilgili  bir öngörü sunmak istiyorum.Akıllı yatırımın istikrarlı yükseliş olacağını düşünüyoruz bu konuda hayli iddialıyız.  İstikrarlı bir yükseliş grafiği çizen NTX token Nitroex Global şirketimiz düzenli geri alım modeli ile bir hayli değer kazanacak gibi duruyor. Sektöre farklı bir bakış açısı getiren Nitroex Global, NTX tokenleri ile şirkete ortaklık payı da sunuyor. Bu ortaklık kalıcı olarak şirket karının NTX tokenlerini satın alan yatırımcılar arasında bölünmesi ile kalıcı gelirler sağlanması üzerine kurulu yeni bir yatırım modeli. Bu bizi pozitif bir beklentiye götürüyor.Ayrıca NTX tokeninin yükseliş grafiğinin marketten bağımsız bir şekilde Sürpriz yatırım modelleri ile 2021 yılında adımızdan çok söz ettireceğe benziyoruz.  Bir başka modelin stabil coinin enflasyon endeksine bağlanmış hali, bu projenin de yakın zamanda hayata geçeceği artık sır değil diyebilirim.

Adrein Perlmann: Tabi Nitroex  Global Şirketi 3 yıldır devam eden  bu projesinin  gerçekleşmesi için mücadele veriyor ve bugün bu mücadelenin verdiği güç ile NitroEx kripto borsasının açılışını tüm Avrupa Afrika Amerika ve Asya'yı içine alan müşteri ve yatırımcıları bir araya getirerek, müşteri kitlesine yeni deneyimler sunmak üzerinde durulan Şirketin merkez ofisi Malta, fakat birçok global borsanın yapamadığı Türkiye ofisi için çalışmalarını sürdürüyor.  Nitroex Global bir Türk borsasını yakından takip ediyor. Yasal düzenlemeler ile birçok ülkede ofis açmak hedefleri arasında. Yakından takip edilmesi gereken bir proje Yakından takip edilmesi gereken bir proje dedi.

ALI OSMAN ARLI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık