2 GÜN 2 GECE DÜĞÜN

2 GÜN 2 GECE DÜĞÜN

Damat Servet Samancı ve Gelin Fatma Levent`  in Düğün Nikâhlarını Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir kıldı. Nikâh şahitleri Ak Parti Ağrı İl Başkan Yardımcısı Sait Aktaş, Prof. Dr. Akif Aslan ve İş Adamı Vehap Erincik oldu. Nikâh Töreninden sonra evlenme Cüzdanını Belediye Başkanı Taşdemir Gelin Fatma Samancı `ya teslim ederek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün Törenine AK Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Halil Özyolcu ve yönetim kurulu üyeleri, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Ak Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya, Ağrı İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Yazıcı, Süleyman Çakmakçı, Ağrı Belediye Meclis Üyesi  Metin Üzmen , TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik beyin oğlu Erciş Ziraat Odası Başkanı  Savaş Çelik,   Kars İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu,  Ağrı Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Ağrı Tarım ve Orman İl Müdür yardımcıları ve Hayvan Sağlık Şube Müdürü, Ağrı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Polat, 1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit, Ağrı Tarım ve Orman ilçe Müdürleri, Ağrı il ve İlçe Muhtarları , İl Dışından, il ve ilçelerden gelen  tek tek isimlerini sayamadığımız konuklar katıldı .

ABDULLAH YİĞİT /AĞRI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık