45 GÜN ÜCRETSİZ

45 GÜN ÜCRETSİZ

26 bitkiden oluşan ve zayıflamaya yardımcı gıda takviyesi bu ürünlerin özellikle iştah kapatma ve metabolizma hızlandırma kısımlarında oldukça iddialı olduğunu söyleyen iso 22000 daha güvenliği uzmanı ve aynı zamanda uluslararası Sertifikalı sağlıklı beslenme ve yaşam koçu İlknur özkuş " sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlerin tek adresi Detoksia " diye konuştu.

 Sağlıklı bir beslenme programı ile kullanılacak bu ürünler ile kişilerin istediği kiloya kısa bir zamanda ulaşacağını ve kalıcı bi kilo kaybı olacağını da idda  etti.Sunduğu ücretsiz diyetisyen ve yaşam koçluğu hizmeti ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren detoksia marka sahibi İlknur Özkuş geçtiğimiz aylarda da yılın en iyi detoks ve zayıflama ürünü olarak bir çok ödül almıştı...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık