ALKIŞI HAK EDİYORLAR

ALKIŞI HAK EDİYORLAR

Dernek Başkanı Elvan Demirtaş; deprem bölgesindeki tek gönüllü ekip olarak TAKED’in bulunduğunu ve İzmir depreminde çalışan tüm ekiplerin içinde maddi destek almadan ve ekipman yönünden donanımı en az olan derneğimiz, adını çalışmalarıyla tüm birimlere duyurmayı başararak artık AFAD’ın akreditasyon’unda yer alacaklarını söyledi.

Elvan Demirtaş “Bizler dernek olarak küçük ama yüreğimiz büyük olduğu için Türkiye’nin en güçlü ekiplerinin yanında büyük bir özveriyle görevimizi yerine getirdik. Aynı zamanda doğal afetlerin ne denli büyük yıkımlara yol açtığını ve depremle yaşamayı öğrenirken, korunmanın ve TAKED gibi gönüllü bir derneğin halkın desteği ile daha da güçlenebileceğini, üye olmanın yanında, derneklerinin araç ve ekipman desteğinin sağlanmasında sağ duyulu insanların desteklerini bekliyoruz” dedi.

TAKED Başkan Yardımcısı Ergün Kaba’da açıklamasında; “Zor şartlarda ve çok az ekipmanla çalışmanın ağırlığı olsa da, TAKED artık Tüm Türkiye afet birlikleri tarafından tanınıyor olmanın gururunu yaşıyor” dedi.

Dernek üyeleri de yaşadıkları zorlukların yanında, bu bir gönül işi ve biz buradayız. En zor zamanınızda TAKED daima yanınızda olacak diyerek halkı aralarında görmek istediklerini dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık