BAŞTKENTLİLERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

BAŞTKENTLİLERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

Başarılı iş insanı Ersoy, ticaret  hayatından edinmiş olduğu deneyim ve tecrübelerini, uzun yıllardır bir çok organizasyonun baş mimarı ve işletmeci kimliği ile ön plana çıkan Burak Aydemir ile birleştirerek; The Q'yu yarattı. ''Q for Quality'' ve ''Forget everything about the quality, you Just met with THE Q.'' mottoları ile yola çıkan işletme, Fine Dining Restaurant, Cocktail Bar ve Event Hall kimliklerini birleştiren ender dükkanlardan olmak ile birlikte, sunmuş oldukları hizmet ile kusursuzluğu hedeflemektedir.

ETKİNLİKLERİYLE TAKTİR TOPLUYORLAR

Hizmet sektöründe sınırları zorlamayı hedefleyen The Q, mutfak şefleri, barlarındaki miksolojist ekibi ve organizasyon ekibi ile kısa sürede başarılı işler çıkartarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle açılış haftasında yapmış oldukları Ben Böhmer etkinliği ile Ankara'da büyük ses getiren The Q, yeni etkinlikleri ile farklı illerden de talep görüyor.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık