ERMENİ ZULMÜ TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA BU KİTAPTA

ERMENİ ZULMÜ TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA BU KİTAPTA

Bugüne kadar birçok önemli habere imza atan ve alanda ödüller kazanan Eğitimci, araştırmacı gazeteci yazar  Serdar Ünsal’ın bir süre önce piyasaya çıkan 2.kitabı ‘Soykırım’büyük ses getirdi. Ermenilerin yaptığı zulmü  ve Soykırımlar Türk milleti tarafından hiçbir zaman unutulmadığını unutulmayacağını dile getiren Ünsal, kitapta Ermeni zulmünün tüm çıplaklığıyla anlatıldığını söyledi. Usta gazeteci yazar Ünsal,’Ermenilerin 1919-1920 yılları arasında İrevan' da ,Iğdır’da  yaptıkları vahşeti ,Aras nehrini kan gölüne çevirmelerini, eşi kocadan, anneyi yavrusundan, anne ve babayı evladından  ayırmalarını, o zamanki vahşeti yaşayanların dilinden dinleyeceğiz. Yine 1919-1920 yıllarında Iğdır ve çevresine soykırım uygulayan vahşi  Ermenilerin torunlarının,  Azerbaycan’da ,Hocalı’da,Şuşa’da Erivan’da, Karabağ’da  yaptıkları katliamları olayları yaşayanların dilinden   okuyacaksınız. Okurken de hem hüzünlenecek  hem üzüleceksiniz. Ermenilerin  gerçek yüzünü bir daha görmüş olacaksınız. Yeni yetişen genç. nesillere Ermenilerin gerçek yüzünü ,”Sözde Soykırım yalanını “anlatmalıyız. Türk Milleti, gençliği Ermenilerin  yıllardan beri ne kadar  “Türk düşmanı olduğunu Türk’ün yaşadığı topraklarda gözü olduğunu” bilmeli öğrenmelidir. Bu kitabın kapağını hazırlayan ,Ali Nihat Şıktaş’a, emeği  geçen Zengin yayıncılıktan Yurtseven Şen ve Sevinç Fırat hanıma teşekkür ederim“

 Ünsal,’Yaşadığımız bölgelerde büyük acılar yaşanmıştır .Bu acıyı yaşayanların dilinden Ermeniler özellikle yirminci asırda Anadolu ve Kafkaslardaki Türk nüfusa karşı birçok vahşi katliamlar yapmış, göçe zorlanmış, Türk coğrafyasında bulunan tarihi yapıtları bile ortadan kaldırarak, Rusların kendilerine armağan ettiği Revan Hanlığı topraklarını kadim Ermeni yurduymuş gibi yüzssüzce tüm dünyaya sunmuştur. Üstelik kendi yaptıkları soykırımları görmezden gelip,"Türkler bize soykırım yaptı," iddiasıyla dünya kamuoyunu meşgul etmiş ve etmeye devam etmektedirler. Bu kitapta; Ermeni  propagandalarının ne kadar gerçek dışı olduğunu göreceksiniz. Ayrıca geçtiğimiz asrın başlarında ve sonlarında hem Türkiye hem de Azerbaycan'ın muhtelif bölgelerine göç etmek zorunda kalan tanıkların tüyler ürperten hikâyelerini ilk ağızdan dinleyeceksiniz.”dedi.

Kitabı Zengin yayıncılığın internet sitesinden ve Ünsal Kırtasiye Kurtuluş İlkokulu Karşısı IĞDIR dan temin edebilir ve [email protected] 05368870851 nolu telefondan sipariş verebilirsiniz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık