FESTİVALDE COŞTULAR

FESTİVALDE COŞTULAR

 Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ev sahipliğndr b Elbistanlılar olmak üzere gurbetçiler ve Türkiye'nin birçok yöresinde yaşayan Elbistanlılar ile çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce kişiyi buluşturan Elbistan Festivali, kortej yürüyüşü ile başlarken ilk gün ünlü şarkıcı cem Adrian sahne aldı.

 Kendisinin Kerem Bürsin’e benzetildiği sorusuna esprili bir dille cevap veren Adrian, “İnsan insana benzer ama o benden daha yakışıklı. Kendisine de söyledim zaten” dedi. İkinci gün sahne alan romantik prens Mehmet Erdem ise konser boyunca romantik şarkılardan oluşan şakılarını seslendirdi. Aslen Malatyalı olduğunu ve ailesinin bir süre Elbistan’da yaşadığını söyleyen Erdem, adeta ikinci memleketinde konser verdiğini söyledi.

  ALİ OSMAN ARLİ/KAHRAMANMARAŞ

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık