HOLLANDA KRALİÇESİ’NE SAÇ DEFİLESİ YAPTI

HOLLANDA KRALİÇESİ’NE SAÇ DEFİLESİ YAPTI

1990 yılından beri sektörün içinde olan ve Eurovision Şarkı Yarışması, Japonya’da Türk Yılı “Moda Show”, Paris’te Haut Coiffeur Français Moda Show ile Rotterdam’da Hollanda Kraliçesi onuruna düzenlenen özel defilerde saç tasarımları yaparak uluslararası bir üne kavuşan Sedat Biga, kariyerinin başladığı yere Nişantaşı’na 14 yıl sonra geri dönüyor. Yeni şubesiyle saçlarda sağlık ve güzellik yaratmaya devam edecek olan Sedat Biga’nın Nişantaşı’na geri dönmesinin arkasında mesleki kariyerinin ve kader çemberinin tamamlanması gibi çok kıymetli ve derin anlamlar bulunuyor. “Nişantaşı bizim 1989 yılından 2008 yılına kadar büyüdüğümüz semt… Kariyerimizin başlangıcı burada oluştu, geri dönmemizi bekleyen çok fazla dostumuz var” diyen Biga, öncelikle onların beklentileri ve isteklerinin kendilerini yönlendirdiğini söylüyor.

Konukları neo klasik tarz karşılayacak

 

İzmir Konak ve Fethiye Hillside’ın yanında Sedat Biga Hair Studio’nun üçüncü şubesi olarak hizmet verecek Nişantaşı’ndaki salon, 2 kat üzerine toplam 325 m2 olarak konumlandırıldı. Konukların rahat edebilmesi adına koltuk sayısı normalin altında tutulurken; standart kuaför salonu anlayışından az da olsa uzaklaşabilmek adına neo klasik bir üslup belirlendi. Buna göre salonda konukların kendilerini yabancı hissetmeyecekleri şekilde, evlerinde görmeye alışık oldukları rahatlığı ve şıklığı yansıtan bir tarz yaratıldı. Salonda aynı zamanda 2 adet VIP oda da popüler misafirlere ya da kendini ayrıcalıklı hissetmeye sevenlere hizmet veriyor.

İnovatif hizmetler devam edecek

Sedat Biga Hair Studio’nun Nişantaşı’ndaki yeni salonunda temel kuaför hizmetlerinin yanında fikri Sedat Biga’ya ait olan mikro kaynak ve medikal kaynak hizmetleri de veriliyor ve lüks hizmetler sınıfına taşınan bu çalışmalar, konukların istekleri doğrultusunda problemlerini çözmeyi hedefliyor. Mikro kaynak ve medikal kaynak gibi inovatif hizmetlerle saçları farklı nedenlerle yıpranmış veya dökülmüş insanların bu problemlerini çözdüklerini söyleyen Sedat Biga, “Çeşitli sağlık problemleri sebebiyle saçları seyrelmiş insanlar bizi medikal kaynak işlemleri yaptırmak için tercih edebiliyor. Düğünlerinde saçlarının hacimli veya uzun olmasını isteyen konuklarımız da aynı şekilde bize ihtiyaç duyabiliyor. Hiçbir saç sağlığı problemi yaşamadan da sadece kozmetik olarak kendini daha iyi daha güzel hissetmek isteyenler de bu hizmetlerimizden sıklıkla faydalanıyor” diyor.

VIP rezervasyon

Sedat Biga Hair Studio’nun 5 yıldan bu yana uyguladığı VIP rezervasyon hizmeti de Nişantaşı’ndaki yeni salonda da devam ediyor. Buna göre şehir dışından ya da başka ülkelerden gelen misafirler İstanbul Havalimanı’ndan ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ücretsiz olarak, özel transfer araçlarıyla karşılanıyor. Salonlarda hizmet alan konuklar aynı şekilde özel araçlarla tekrar havaalanlarına bırakılıyor.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık