KOZMİK- SPRİTUAL BİR FESTİVALİ

KOZMİK- SPRİTUAL BİR FESTİVALİ

Almanya’dan İngiltere’den Amerika’dan gelen yabancı konuklar 4 gün boyunca dolu dolu bir programla “Nefes” “Yoga” “Sesle Şifa” ve “Sufizm, Şamanizm atölye çalışmaları” ve “Evrensel Barış Dansları”na katılarak maneviyat ve bedensel enerjilerinin nasıl güçlendiğine şahit oldular. İlahi olan kurdukları bağla farklı kültür ve inançların nasıl bir bütün içinde yeraldığını deneyimlediler. Adrasan’ın muhteşem manzarasının içinde festival heyecanını yaşayan festival konukları “nefes çalışmasında, nasıl nefes alamadığımı deneyimlemek çok ilginçti” , “Yoga çalışmalarında bedenimde ve zihnimde keşfettiklerimle iyi ki festival gelmişim” “Şamanizm ve ses ile şifa deneyimlerinde bedenimde etkisini görmek inanılmazdı” cümleleriyle yaşadıkları deneyimleri paylaştılar.

Türkçe ve İngilizce olarak yoğun bir program ile gerçekleşen festival için, festival kurucuları Nurcan Ilgın ve Noha Nasser , “İçimizdeki koşulsuz sevgiyle, sınırsız aşkla bu festivali gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Festivalde bizimle olan tüm misafirlerimize, ruh -beden-zihin farkındalık çalışmaları ile festival yolculuğumuzda bizimle olan eğitmenlerimiz Nefes koçu Neslihan Ünver’e, Ses Şifa çalışmaları ile Cenk Güçbilmez ve Nihal Açıkportalı’ya, Şamanizm konusunda bilgilerini paylaşan Umut Fırat Eroğlu’na, Özgür Hareket -Meditatif Hareket Atölyesi, Evrensel Barış Dansları ile Alper Akçay’a, teşekkür ediyoruz.” Dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık