ÖZDEMİR AİLESİN MUTLU GÜNÜ

ÖZDEMİR AİLESİN MUTLU GÜNÜ

İş ve Siyaset dünyasından birçok davetlinin katıldığı düğünde  sosyal mesafeye dikkat edildi, tüm davetliler salona maskeleriyle girdi. Celal ve Neslihan Özdemir çifti’nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Düğün törenine başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, olmak üzere,Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre, Çakırhöyük Belediye  Başkanı Mitat Kilıç, Köseleci Belediye Başkanı Kerim Durgut, Ak Parti  İlçe Başkanı K. Murat Kasney,  CHP ilçe Başkanı  Mustafa Kayacı, MHP ilçe Başkanı İskender Gör .İyi Parti İlçe Başkanı  Mutalip Yılmaz, Deva Partisi İlçe Başkanı  Mehmet Arslan, Gelecek Partisi İlçe Başkanı İsa Türk, Hasa Belediye Başkanı Andurrahman Demirel , Çakır höyük Eski Belediye Başkanı Hasan Özdemir ,Suvarlı Belediye Başkanı  Mehmet Kurtulmuş , Şoförler Odası Başkanı  Mustafa Karademir , SS Araban Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Murat İlik, Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun , Araban Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş ,STK Temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ,Muhtarlar ,Yurt Dışından ve yurt içinden seçkin kişiler ,Özdemir  ve Yıldırım Aileleri ve akraba ve eş ve dostlar katıldı .

Abdullah YİĞİT/GAZİANTEP

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık