SORARAK İŞE KOYULDUM

SORARAK İŞE KOYULDUM

Kendi markasıyla çok kısa sürede yurtiçi ve yurtdışında tanınır hale gelen Serap Çınar, "Bu işe kalkışırken, kendime inandım ve risk almaktan çekinmedim. Kendimi geliştirmekten hiç yılmadım ve bu tecrübelerimi 'Neden kendi markamı yaratmıyorum?' sorusunu sorarak işe  koyuldum" ifadelerini kullandı.

Günlük hayatta ya da iş hayatında başarının en önemli anahtarının 'kişinin kendisine güvenmesi ve cesaret' olduğunu vurgulayan Serap Çınar, "Bir de insanın sevdiği alanda çalışması ve kendisini geliştirmesi çok önemli. İnsan sevmediği bir işte tabii ki harikalar yaratamaz. Bunu ancak  benimsediğiniz bir alanda yapabilirsiniz" diye konuştu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisiyle mücadele edilen günlerde,  herkese sağlık dileyen Serap Çınar, "Pandemi hayatlarımızı birçok yönden olumsuz etkiledi. Ancak kadınlarımıza tekrar tekrar tavsiye ediyorum. Kendinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin, kendinize güvenin" diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık