TEK TEK DENETLENDİ

TEK TEK DENETLENDİ

Samsun'da yapılan yoğun denetimlerde  şehrin en işlek caddelerinden olan Bankalar caddesi , Cumhuriyet  ve Saathane meydanında bulunan işyerleri tek denetlenerek,esnaf ve vatandaşlara Covid 19'dan koruyan 14 kurala dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.  Denetimlere Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Dr. Muhammet Ali Oruç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun İl Müftüsü Seyfullah  Çakır,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu katıldı.

POLİS VE ZABITA EKİPLERİ GÜN BOYU UYARILARDA BULUNDU

Denetimlerde Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri esnaf ve vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtırken, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne Bağlı Trafik  ekipleri de  polis araçlarından vatandaşlara anons yaptı. Denetimlere zabıta ekipleri de  eşlik etti.

 

ARAÇLARA MASKE DENETİMİ

Yapılan  ''DEV'' denetimde toplu taşıma araçları ve özel araçlar üzerinde de uygulama yapılarak, sürücülerin ve yolcuların ''Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen'' kurallarına uyup uymadığı konusunda kontroller yapıldı.

VALİ UYARDI

Samsun Valisi Dağlı'dan kritik uyarı: ''Kurallara uymazsak afaki sıkıntılar ve  vaka sayılarında artış yaşarız''

Samsun'da yapılan Koronavirüse karşı ''Sağlık İçin, Hepimiz İçin'' sloganıyla gerçekleştirilen denetimlerde açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, her bir vatandaşın kurallara harfiyen uymasının önemini dile getirerek, '' Kurallara uymazsak afaki sıkıntılar ve vaka sayılarında artış yaşarız'' dedi.

Samsun'da yapılan denetimlerde kameraların karşısına geçen  Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, ''Vatandaşlarımızın bizlere verdiği destek son derece önemli. Bu destek de kurallara en iyi şekilde uymaktan ve tedbirleri elden bırakmamaktan geçer. Sağlık müdürlüğümüz ve tüm kurum birimlerimizle birlikte günlük filyasyon çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte hep birlikte mücadele edip, bu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah. Önemli olan kurallara harfiyen uymak. Kurallara uymaz ve tedbirleri elden bırakırsak Allah korusun afaki sıkıntılar ve vaka sayılarında artış yaşarız'' diye konuştu.

 

''BAYRAMDA BİR TAKIM KURALLARA UYULMADIĞI SÖZ KONUSU''

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada, ''Bayram ve artan yaz sıcaklıkları  yönünden oldukça dikkat etmemiz gereken bir süreç yaşamış olduk. Bayramda bir kısım kurallara uyulmadığı gibi bir durum söz konusu. İlk başlardan itibaren çok iyi yönetilmiş ve erken tedbirler alınmış bir süreç  geçirdik ve geçiriyoruz.  Yaklaşan Sonbahar mevsiminde ikinci bir artış ortamından uzaklaşmak için hep birlikte gayret ediyoruz. Hepimizin sağlığı için yapılan bu denetimlere riayet  ederek,  hassasiyet gösterip  hep birlikte bu süreci çok iyi yönetmemiz gerekiyor.  Gayelerimiz, çabalarımız bu yönde. İnşallah iyi olacak ve inşallah bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatacağız'' dedi.

Emir Dursun Akar/SAMSUN

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık