2020 ULUSLARARASI MÜZİKAL PERFORMANS ÖDÜLÜ

2020 ULUSLARARASI MÜZİKAL PERFORMANS ÖDÜLÜ

 2006’dan beri Müzikal kariyerini Yunanistan’da sürdüren sanatçı Fide Köksal, 2020’de rol aldığı “Ommata Dakromena” oyunundaki rolüyle Yeni Tiyatro Emek ve Başarı Ödülleri’nde “Uluslararası Müzikal Performans” ödülüne layık görüldü.

 “15 yıllık emek ve çalışmanın sonucunda ve pandemi koşullarında sanata verilen emeği ödüllendiren ve bizleri destekleyen herkese tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyor, bu ödülü bizleri bu süreçte canları pahasına yaşatmak için emek veren tüm sağlık çalışanları adına kabul ediyorum” diyen Fide Köksal, Türkiye ve Yunanistan arasındaki kültür ve sanat köprüsünü daha da sağlamlaştıran işler yapmaya devam edeceğini vurguladı.

 8 yıldır İstanbul’da Emek ve Başarı Ödülleri’ni gerçekleştiren Yeni Tiyatro Dergisi, Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nin ikinci yılında, pandeminin yarattığı zor koşullara rağmen Türkiye’deki ve yurt dışında Türkiye’yi temsil eden tiyatro hareketlerini ödüllendirmeye devam ediyor. Bu alanda alın teri döken, her türlü zorluğa rağmen tiyatro sanatını yaşatanlara teşekkür etmeyi amaçlayan ekibin koordinatörlüğünü Yetkin Yüksel, başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Erbil Göktaş, jüriliğini Mustafa İri, Prof. Dr. Sema Göktaş, Prof. Dr. Erhan Tuna, Hacer Akbaba ve Şule Kazgan yapıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık