2020 YILININ SON HİT ŞARKISI

2020 YILININ SON HİT ŞARKISI

Müzik sektörünün zor günler geçirdiği pandemi döneminde Darkn Dark müzik şirketi etiketi ile ve prodüktör fatih demir'in katkılarından dolayı  çıkaracağı “Sakız” adlı şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunuyor.  Başarılı sanatçılardan Eyüp Budak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir gün sahnede şarkı söylerken kapıdan Murat Göğebakan'ın girdiğini görünce en bildiği şarkının sözlerini unutup sahnede dona kalmasının unutulmayan anılarından biri olduğunu, aynı sahnede Murat Göğebakan ile "Ay Yüzlüm" adlı şarkısında düet yapmanın ne kadar onur verici olduğunu anlattı. Murat Göğebakan'ın kendisine sahnesinin ve sesinin mükemmel olduğunu, şarkılardaki duyguyu sahneye en doğru şekilde yansıttığını, kesinlikle hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini söylediğini de ekledi lanes booking ceo ve prodüktör fatih demire bu yolda en büyük destekçisi olduğunu belirtti ve "Eyüp Budak markası ile bu kutlu yolda hedeflerime biraz daha ulaşmama vesile olmuştur” dedi.

2020 Yılının son hit şarkısı; söz İsa Aksu, düzenleme Eyüp Budak, aranje Hüseyin Çeliker imzalı. Bu bomba şarkı, önümüzdeki günlerde tüm müzik platformlarında yerini alacak.  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık