2022 CİRO HEDEFİNİ AÇIKLADI

2022 CİRO HEDEFİNİ AÇIKLADI

Planet Cosmetic firmasının sahibi Burak Öztürk, uzun yıllar güzellik merkezlerinin fason üretimlerini yaptıktan sonra Skincell Natural ve Coffee Gen markalarını yarattı. 10 milyon liralık yatırımla Hadımköy’de fabrika kuran iş adamı, dermatolojik ve kozmetik ürünler, gıda takviyeleri ve ilaç üretimine başladı.

AMERİKA, AVRUPA VE ORTA DOĞU’YA İHRAÇ EDİYORUZ

Ürünlerin plastik ambalajlarının üretimi için de Beykoz’da fabrika kurmaya hazırlanan Burak Öztürk, 2021 yılında 150 milyon liralık ciroya ulaştığını açıkladı. 2022 yılında bu rakamı 5 katına çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu: “Vücut, cilt ve saç için hem içilebilir hem de sürülebilir ürünler üretmekteyiz. Amerika, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihracat yapmaktayız. 10 milyon liralık yatırımla yola çıktık. Şu anda 100 bin adet üretim yapan bir üretim merkezine sahibiyiz. Yıllık kazancımız 150 milyon lira, ancak bu yıl bu rakamı 5 katına çıkarmayı hedefliyoruz. Yakında ürünlerimiz e-ticaret platformlarında da satışta olacak.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık