GAYRİMENKUL KAZANDIRIYOR

GAYRİMENKUL KAZANDIRIYOR

Henüz 25 yaşında olmasına rağmen Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerine 18 ödül sığdıran Timur Sotskov, 2021 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında İstanbul Avrupa birincisi oldu. 2015 yılında Türkiye’ye gelen genç adam ünlülerin emlakçısı danışmanı unvanını elde etti.

2021’DE ÜNLÜ İSİMLERİ GAYRİMENKULE YATIRIM YAPTI

2021 yılı içerisinde birçok ünlü ismin gayrimenkula yatırım yaptıklarını belirten Timur Sotskov, ‘Birçok ünlü isimle bir araya geliyoruz. Onlara gayrimenkule yatırım yapmalarının daha doğru olacağını söyledik. Çünkü, en sağlam yatırım bu. Gayri menkul asla değer kaybetmez. Tavsiyelerimizi dinleyip gayrimenkule yatırım yapan birçok ünlü isim kazancına kazanç kattı. Vatandaşlara da tek tevsiyem gayrimenkule yatırım yapmaları’dedi..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık