LA MAGİE CLİNİC’DEN FRANSA’YA YATIRIM

LA MAGİE CLİNİC’DEN FRANSA’YA YATIRIM

İş insanı Elif Eraslan tarafından ilk olarak 2021 yılında Levent’de hizmete geçirilen güzellik merkezinde özel sistemlerle saç bakımları, medikal cilt bakımları, özel masajlarla bölgesel zayıflama, protez tırnak, kaş-kirpik bakımları ve özel spa hizmeti veriliyor.

Fransa’nın Belçika sınırında bulunan en büyük şehri Lille’de ikinci şubesini açan “La Magie Clinc”hem cerrahi estetik işlemleri hem de cerrahi olmayan estetik işlemleriyle beraber güzellik alanında hizmet vererek misafirlerini ağırlıyor. Teknolojik alt yapının her alanda olduğu gibi estetik dünyasında da en önemli faktör olduğu günümüzde, “La Magie Clinic” güzellik bakım ve sağlık medikal işlemlerde FDA onaylı cihaz altyapısı ile hizmet veriyor.

KİŞİYE ÖZEL SPA HİZMETİ

Üç kattan oluşan klinikte bir kat komple spa bölümüne ayrılmış. Gelen misafirler isteklerine göre spa yı kapatabiliyor ve özel olarak spa ve masaj hizmeti alabiliyor. Spa bölümü; hamam, sauna, buhar odası, tuz odası, masaj ve kese köpük hizmeti veriliyor.

ELİF ERASLAN KİMDİR?

Elif Eraslan 2011 yılında sağlık sektörüne adım atmış. Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunu olan skolyoz konusunda yurt içi ve yurt dışında otuza yakın kurs ve seminere katılan Eraslan kariyerinin bir bölümünü de yurt dışında geçirmiş. Edindiği deneyimleri bir çatı altında “La Magie Clinic” de toplayan Eraslan  11 yıl Prof. Doktor Azmi Hamzaoğlu ile birlikte skolyoz tedavisi üzerine çalışmış.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık