SAKLIKENT’TEN ÇİN’E

SAKLIKENT’TEN ÇİN’E

Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) çözümleri sağlayıcısı Huawei Technologies Co’nun, Çin’in Shenzhen, Guangdong eyaletinde inşa ettiği Huawei Üretim Merkezi G Bölgesi Yeniden Yapılandırma Projesi için İMSA Mermer'i tercih etti. Dünya devi Huawei Technologies Co, Technologies Co, Çin'de inşa ettiği yeni üretim laboratuvarında kullandığı mermerlerin tedarikçisi olmaktan gurur duyduklarını belirten İMSA Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tekin;“ 1986 yılında kurulan Antalya merkezli Türk firması İMSA Mermer olarak, Huawei'nin 110 bin metrekarelik üretim laboratuvarı için mermer bloklarında bizim imzamızın olması hem firmamız hem de ülkemiz için gurur verici” dedi.

Saklıkent’ten Çin’e…

Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla bölgelerinde 40’ın üzerinde mermer ocağı ruhsatına sahip olduklarının altını çizen Ahmet Tekin,Dünya devi Huawei’ye tedarik sağladıkları mermer hakkında da şu bilgileri verdi: “ İMSA Mermer olarak, Saklıkent’te bulunan kendi ocaklarımızda ham blok mermer üretimi yapıyoruz.  Dünya iletişim devi Huawei’ye sağladığımız mermerler de Saklıkent ocağımızdaki mermerlerin imzasını taşıyor. ‘Ottoman Krem’ olarak bilinen bu ürün özellikle büyük alanlı projelerdeki yüksek verimliliği, deseni, rengi ve uygulama kolaylığı nedeniyle çok tercih ediliyor. Bölgemizin mermerleri bu ülkede çok popüler ve çok beğeniliyor.  1056 Milyon Yuan’lık bir proje maliyeti ve 247000m2’lik bir alanda gerçekleşen bu önemli yatırımın da inşaatı 10 ay gibi kısa bir zamanda tamamlandı.”

Türkiye'nin doğal taş sektörünün en önemli pazarı olan Çin olduğuna da dikkat çeken Ahmet Tekin, İMSA Mermer olarak özellikle, blok mermer üretimlerinin yüzde 85’ni bu ülkeye gerçekleştirdiklerini belirtti. Tekin sözlerini şu sözlerle noktaladı: “Doğaltaş üreticisi ülkeler sıralamasında ülkemiz çok önemli bir konumda Çin de en büyük blok mermer ihracatçısı. Huawei, 2020 yılında açıklanan ilk 500 Çin özel şirketleri arasına ise 1 numarada yer alıyor.Dünya devi bir firmaya, Türk markası olarak böylesi bir dönemde tedarik sağlamaktan dolayı çok mutluyuz.  Bölgemizin mermerleri özellikle zemin döşemelerinde rağbet görüyor.  2020 yılında Koronavirüs salgını nedeniyle  ihracat anlamında düşüş yaşak da 2021 yılında yeniden eski ivmeyi yakalayacağımızı düşünüyorum. Çünkü bizim mermerimiz çok tutulan ve revaçta bir mermer.”

 

PROJE HAKKINDA

Adres: Guangdong Eyaleti | BantianHuawei Üssü, Longgang Bölgesi, Shenzhen

Proje Aşaması: Ana İnşaat / Ana İnşaat Başlangıç

Proje Maliyeti: 1056 Milyon Yuan

Bina Alanı: 247000m2 (Endüstriyel Bina  )

Çelik yapı: Çerçeve strüktür dekorasyonu

HUAWEİ HAKKINDA

 10 Ağustos 2020'de Fortune tarafından açıklanan dünyanın en iyi 500 şirket listesinde 49. sırada yer aldı. Huawei, 2020 yılında açıklanan ilk 500 Çin özel şirketleri arasına ise 1 numarada yer alıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık