230 ÇOCUĞUN MONT VE BOT İHTİYACI KARŞILANDI

230 ÇOCUĞUN MONT VE BOT İHTİYACI KARŞILANDI

İhtiyaç sahiplerine katkı vermeye devam edeceklerini kaydeden Ankara Ulus Rotary Kulübü Başkanı Şükrü Karabulut, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. İkinci yüzyıla, aynı gurur ve coşkuyla girdik. Hayata geçirdiğimiz projelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz.” dedi.

YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR

Ankara Ulus Rotary Kulübü olarak bugüne kadar yapılan başarılı projelere yenilerini eklemeye devam ettiklerini anlatan Başkan Şükrü Karabulut, bu yılın dönem temasının “Dünyaya Umut Ol” olduğunu açıklayarak, yeni dönem projeleri arasında, anne ve çocuk sağlığı, hastalıkların önlenmesi ve tedavisi, temiz su ve hijyen, çevreyi koruma ve destekleme, ekonomik ve toplumsal kalkınma, temel eğitim ve okuryazarlık gibi konuların yer aldığını sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık