AYSEL GÜMÜŞ’DEN TÜP BEBEK TÜYOLARI

AYSEL GÜMÜŞ’DEN TÜP BEBEK TÜYOLARI

İlk denemelerde hep çok dikkatli olduğunu aktaran Gümüş, “Bu süreçte yediğimden içtiğime kadar her şeye çok dikkat etmiştim fakat olmadı. İkinci, üçüncü, beşinci, altıncı tüp bebek denemelerime kadar hep çok dikkatli oldum. Daha az gezdim, zamanımı çoğunlukla evde geçirdim ama yine de olmadı. Son tüp bebek tedavisine başladığımızdaysa hiçbir şeye dikkat etmedim. Bunu örnek olarak baz alın diye söylemiyorum” ifadelerini kullandı.

“ETRAF A KULAK ASMAYIN!”

Tüp bebek tedavisi gören anne adaylarına ‘etrafa kulak asmayın’ diyen Gümüş, “Sevdiğiniz şeyleri yapın. Belki bu yalnızca evde oturup müzik dinlemek dahi olabilir. Ama hep sevdiğiniz şeyleri yapın. Kimsenin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Eğer Allah size bir bebek bahşettiyse o bebek size gelir. Allah’ın gücüne inanın lütfen” diyerek sözlerini, “Güzel şeyler düşünün. Oturup hayaller kurun. Bebeğin odasını nasıl yapacağınızı hayal edin mesela. Bebeğinizle o  odada gezinin, kucağınıza alın. Bebeğinle yaşayacağınız her saniyeyi  hayal etmelisiniz. İstediğiniz şeyi hayal edin ve alın, kendinize çekin” ifadeleriyle noktaladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık