ÇEK YEMEK FESTİVALİNİN İLKİ MİDPOİNT’DE YAPILDI

ÇEK YEMEK FESTİVALİNİN İLKİ MİDPOİNT’DE YAPILDI

 

Midpoint’in ortaklarından Numan Çarıkçılar festival boyunca kusursuz hizmet ve lezzet sunarak halka açık üç gün süren lezzet festivali, geleneksel Çek yemeklerinin yanı sıra Çek şefler Ondřej Kněz, Vladimír Sehnal ve Dagmar Kotrbova tarafından hazırlanan leziz tatlılar ve şarküteri ürünlerini denemek için kaçırılmayacak bir fırsat sundu. Festivalde birbirinden leziz yemeklerin yanı sıra, İstanbulluların damak zevkini tatmin edecek geleneksel içecek seçenekleri de yer aldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği festival, büyük ilgi gördü. Konuklar, Çekyalı yetenekli müzik grubu Ticho de Pre Cupe Band'in benzersiz canlı performansı da dahil olmak üzere müzik ve dansla dolu muhteşem bir gecenin tadını çıkardılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık