CUMHURİYET’İN 99. YILINDA LÖSEV ATA’NIN YOLUNDA

CUMHURİYET’İN 99. YILINDA LÖSEV ATA’NIN YOLUNDA

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ankara merkezleri başta olmak üzere 9 ayrı ilde eş zamanlı olarak coşkuyla kutladı. İstanbul’da gerçekleşen tören sabah saatlerinde gönüllü, aile ve gençlerin Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda toplanmasıyla başladı. Atatürk büstüne çelenk bırakan LÖSEV yetkilileri ve gençleri LÖSEV’in Ataşehir’de bulunan ofisine kadar büyük ve görkemli bir kortej başlattı.

LÖSEV GENÇLERİ’NDEN ATA’LARINA SÖZ: CUMHURİYETİ BİZY AŞATACAĞIZ!

Cumhuriyet kortejinden sonra günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar, cumhuriyet temalı şiirlerin sunuşu, marşlarla düzenlenen ritim, Yaren Zeybek Gösterisi ve MEF Üniversitesi gönüllülerin renkli dansları gibi içeriklerle renklenen program kapsamında yüzlerce katılımcı Cumhuriyetin kazanımlarını tekrar hatırlayıp coşkusunu doyasıya yaşadı. Çevre halkının da ilgi ile izlediği törenler tedavisi devam eden minik LÖSEV Kahramanlarının katılımı ile ayrıca anlam kazandı.

LÖSEV 8 ŞEHİRDE DE BU COŞKUYU YAŞADI

Öte yandan LÖSEV’in irtibat ofislerinin bulunduğu 8 şehire de aynı coşku yansıdı. Bursa’dan Adana’ya Samsun’dan Antalya’ya her ildeki LÖSEV personelleri, gönüllüleri ve LÖSEV aileleri cumhuriyet etkinliklerinde yer aldı. Aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi, özgürlük ve bağımsızlığın temsili Cumhuriyetimizin kuruluşu içten dileklerle kutlanarak Türkiye’nin dört bir yanındaki LÖSEV’lilerle YAŞASIN CUMHURİYET sesleri yükseldi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık