KARABURUNLU ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

KARABURUNLU ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

Ağız ve Diş Sağlığı Haftasıkapsamında gerçekleştirilen iki ayrı etkinlikte yaklaşık 650öğrenciye ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler verildi.

2 gün süren eğitimlerin ilk günündeDiş hekimleri Melis Daraoğlu Gürel, Ümran Kaya, Ahmet Özdikmenli,Hülya Doyurum, Olcay Tuna ve Emine Akgün, Karaburun BelediyesiEğitim Koordinatörü İclal Sarıyılmaz ile birlikte Atatürkİlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Karaburun Belediyesi Çocuk KonukEvi’nde 350 öğrenciye; ikinci gününde ise diş hekimleri MelisDaraoğlu Gürel, Ahmet Özdikmenli, Özlem Abana, Filiz Tezgel veDila Naz Yiğitalp, Karaburun Belediyesi Eğitim Koordinatörü İclalSarıyılmaz ile birlikte Mordoğan İmam Hatip Ortaokulu, Karaburunİlkokulu, Karaburun Ortaokulu’nda yaklaşık 300 öğrenciye ağızve diş sağlığı hakkında bilgi verdi ve diş fırçalamatekniklerini anlattı.

Öğrencilerin ağız ve diştaramalarını gerçekleştiren diş hekimleri, öğrencilerinsorularını da yanıtladı.Eğitimin sonunda, öğrencilereSensodyne marka diş macunu ve Cesaret Diploması ve AileBilgilendirme Belgesi verdi.

TARAMALAR DEVAM EDECEK

Çalışmalar hakkında bilgi verenİzmir Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oda Saymanı MelisDaraoğlu Gürel, yapılan taramaların ardından ilçeyi yenidenziyaret edeceklerini ve çalışmaların sonuçlarını kontroledeceklerini, çalışmaların başka ilçelerde de uygulanabilirolduğunu ve başka ilçe belediyelerden talep gördüklerini vedeğerlendirmenin ardından projeyi başka ilçelerde degerçekleştireceklerini ifade etti.

Çalışmaları yürüten dişhekimleriyle bir araya gelen Karaburun Belediye Başkanı İlkayGirgin Erdoğan da, çalışmaları yakından takip ettiklerini, ağızve diş sağlığının diğer hastalıklarla yakından ilgiliolduğunu, bireylere küçük yaşta ağız ve diş sağlığıhakkında bilinçlendirmenin büyük önem taşıdığını söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık