KATAR'IN EN BÜYÜK ULUSLARARASI YEMEK FESTİVALİ BAŞLADI

KATAR'IN EN BÜYÜK ULUSLARARASI YEMEK FESTİVALİ BAŞLADI

Doha, Katar, 14 Mart 2023: Katar'ın mutfak takviminin en önemli etkinliği olan 12. Katar Uluslararası Yemek Festivali (QIFF), FIFA Dünya Kupası ile özdeşleşen yeni Lusail Al Sa'ad Plaza'da binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Katar'ın en büyük ve en uzun soluklu yiyecek ve içecek festivali 21 Mart 2023 tarihine kadar sürecek.

Festival, her yaştan insana eğlenme fırsatı sunuyor. Havai fişek gösterileri ve aile dostu eğlencelerin yanı sıra Qatar Airways aşçılık gösterisinde ustalık sınıflarına katılmak gibi çeşitli deneyimler ziyaretçileri bekliyor. Yemek tutkunları, yöresel döner kebaptan Meksika takosuna ve Liberya'nın pirinç ekmeğine kadar dünya mutfağından farklı lezzetler sunan 100 satıcı arasında istediği seçimi yapabilecek. Katar Turizm Operasyon Direktörü Berthold Trenkel konuyla ilgili şunları ifade etti: “Katar Uluslararası Yemek Festivali, on yıldan fazla bir süredir Katar'da gelişen mutfak sahnesine önemli bir spot ışığı tutarak eşsiz ve çeşitli kültürleri bir araya getiriyor. Son dönemde pek çok seçkin restoranın da açılışıyla, Katar'ın gastronomi sahnesi olağanüstü biçimde heyecan verici bir boyuta ulaştı. Biz de dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere bunları sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık