MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Perspektif'in yapımcısı ve sunucusu son zamanlarda programına aldığı birbirinden ünlü isimlerle adından sıkça duyuran  başarılı gazeteci aday adaylığı konusunda  yaptıgı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"CHP' ye, çocukluğumdan bu yana gerek ailevi gerek kişisel olarak  bağlı olduğum için katılmak istedim. Cumhuriyet Halk Partisini evim ve altı okun tek temsilcisi bildiğim için  bulunduğum medya organları ile bu düşüncemi daima dile getirdim.

Cumhuriyet rejimi gereği tek adam ve koordinasyon kıtlığı çekilen bu sistemin önüne geçmek,giderek bozulmakta olan laiklik gibi cumhuriyetin  temel taşlarını yeniden yerine oturtmak  ve ekonomik düzen alt üst edilirken,eğitim sisteminin körelmişliğinin mücadelesini yapabilmek icin CHP ye gönül verdim. En büyük arzum özgür kadın, bilinçli toplum ve eşit yargı düzenini gelmesi. Bunu getirebilecek olan yine  Atatürk'ün bizzat kurduğu Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu duygu ve düşünceler ile  Cumhuriyet Halk Partisi  Bursa 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyor, hayırlar getirmesini diliyorum."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık