MİLYON DOLARLIK LİSTE GÜVENLİK ŞİRKETİNE TESLİM EDİLDİ

MİLYON DOLARLIK LİSTE GÜVENLİK ŞİRKETİNE TESLİM EDİLDİ

1461 Kapalıçarşı dergisinin geleneksel ödül gecesinin ödül alacakları listesi ve zarfları Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek, geceden 4 gün önce Erbay Güvenlik şirketine özel kasa odasında saklanıp korunmak üzere teslim edildi.  Gece de ödül alacak firmaların yıllık bilanço toplamları milyar dolarları bulmakta.

Halka açık olarak yapılan Kapalıçarşı dergisi yılın enleri ödül töreni plaket sahiplerinin bulunduğu liste ve ödül zarfları 5. seviye güvenlik tedbirleri alınarak şirketin en büyük kasa odasında şifrelenerek ödül gecesi gününe kadar saklanıp korunacak. Özel mühürlü taşıma çuvalına ve özel taşıma çantasına konulan liste ve zarflar, yarışma günü güvenlik şirketinin kendi ekibi tarafından sahnedeki sunuculara canlı yayında teslim edilip sahnede açılıp açıklanacak.

Pby Tv Radyo A.Ş firmasının genel müdürü Gökhan Yalçın tarafından yapılan projede son dönemde düzenlenen merdiven altı ödül törenlerinden farkı ortaya çıkarmak ve geceye bir şaibe karışmasını engellemek için yapıldığı belirtildi.

Türkiye’de ilk defa bir yayın grubu yarışmasını halka açık anketle oy kullandırarak yaparak,  kazananları yine halka açık şekilde belirleyip, liste ve ödül zarflarını özel bir güvenlik şirketi kasa odasında 4 gün boyunca, kasalama ve saklama yaptırmış oldu. 4  günlük özel kasa dairesinin kasalama maliyeti söylenmez iken yapılan bu uygulamanın ünlü  tv yarışma programlarında bile oy kullanmada , şaibe söylentileri oluştururken hiçbir yanlış anlaşılma ve söylentiye yer bırakmayacak kadar ince düşünülerek yapıldığı belirtildi.36 kategori ödülü ve 9 sanatçının başarı ödülü alacağı gecenin güvenlik şirketine teslim edilen listeleri aynı zamanda Almanyalı ünlü sigortacı Savaş Çelik Tarafından 1.000.000 euro tutarında sigortalandı.Ödül gecesi her hangi bir çalınma olayı yaşanırsa organizasyonu düzenleyen dergi grubu sigortadan servet alacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık