MİNİCİK BEDENİYLE YAŞAMA SAVAŞI VERİYOR

MİNİCİK BEDENİYLE YAŞAMA SAVAŞI VERİYOR

Yutkunmak, öksürmek hatta nefes almak için bile makinelere ihtiyacı olan Efnan bebeğin ailesi minik kızlarının sağlığına kavuşacağı günü iple çekiyor.

Spinal Musküler Atrofi olarak adlandırılan  kas kaybı ve zayıflığa sebep olan ve çok sık rastlanmayan SMA hastası 3 aylık Efnan Aydoğan için valilik izniyle yardım kampanyası başlatıldı.

Gaziantep'te yaşayan ve Aydoğan ailesinin ilk ve tek çocuğu  Efkan bebeğin  yaşama tutunması için gönüllü olan Hilal Yaman

"Bu amansız hastalığın bir tedavisi var ve Efnan'ın en büyük şansı erken teşhis konması. Tedavisi mümkün fakat çok güç.Toplamamız gereken miktar 33 trilyon! Takdir edersiniz ki desteksiz toplanabilicek bir mebla değil. Bu yüzden ne olur Efnan'ın elinden tutun. Bir umudu da siz olun.." diyor.

TÜM SOSYAL MECRALARDAN (FACEBOOK, TWİTTER, INSTAGRAM, TİKTOK, YOUTUBE...) ULAŞABİLİRSİNİZ; @smaefnanbebek

GELİRİN TAMAMININ EFNAN'A BAĞIŞLANDIĞI @efnanıinumutmagazasi hesabımızı da takip edebilirsiniz

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık