TÜRK DÜNYASI “GÖNÜLLERDE BERABERİZ” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

TÜRK DÜNYASI “GÖNÜLLERDE BERABERİZ” ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Swiss Hotel Bosphorus'ta Türk Dünyasında Birlik ve Beraberliği temsilen bu yıl 8.sini düzenlenen "Gönüllerde Beraberiz” etkinliğine iş, sanat, akademi ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Etkinlik, kamu kurumları ve dernekleri yararına yapılmış olup dernek başkanları, siyasetçiler ve iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılandı.

PS Lounge Restoran zincirleri sahibi ve iş insanı Şahin Paşazade, etkinlikte Türkiye ve Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağına vurgu yaparak önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Türkiye ve Azerbaycan'ın güçlü ilişkisine değinen Şahin Paşazade, bu iki kardeş ülkenin iş birliğini ve dayanışmayı her zaman desteklediğini belirtti.

Şahin Paşazade, ödül töreninde dernek başkanlarına teşekkür plaketlerini takdim ederek, katkılarına olan minnettarlığını ifade etti. Bu anlamlı ödül, Şahin Paşazade'nin toplumun çeşitli kesimlerine destek olma ve katkı sağlamadaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık