TÜRK VİKİNG

TÜRK VİKİNG

17-19 Haziran tarihleri arasında Polonya'da düzenlenen Para Dans Sporu Polonya Açık Turnuvası’nda Para Dans Milli takım’ı 2 Altın, 4 Gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak tarih yazarken Barış Bayraktar kazandığı 2 altın madalyayla İstiklal Marşımızı okuttu ve büyük bir başarıya imza attı.

“TÜRK VİKİNG” LAKABINI ALDI

Akhisarlı Para Dans sporcusu Barış Bayraktar, Polonya’daki turnuvanın en başarılı sporcusu olurken hem performansı hem de görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Havalimanında karşılanan Milli Takım kafilesi adına konuşan Barış Bayraktar, “Çok çalıştık, takım halinde inandık. Bu başarıyı bekliyorduk ve bizim için sürpriz olmadı. Para dans alanında kazanılan en yüksek madalya sayısına ulaştık. Ben de kendi adıma 2 altın madalya kazanıp, bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

Barış Bayraktar, Polonya’da düzenlenen turnuvada “Türk Viking” lakabını alırken herkesin ilgisini çekmeyi de başardı. Barış Bayraktar, Para Dans sporunda başarısının devam edeceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık