TÜRKİYE 2024 SONRASINDA YÜKSELİŞE GEÇECEK!

TÜRKİYE 2024 SONRASINDA YÜKSELİŞE GEÇECEK!

Türkiye’nin güçlü bir akrep ülkesi olduğunu söyleyen Gökyüzü Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Dilek Aygen, ülkemizin yakın geleceğiyle ilgili dikkat çeken öngörülerde bulundu. Aygen’e göre, yepyeni bir döneme giren Türkiye, önümüzdeki birkaç yıl içinde çok önemli olaylara sahne olacak ve yükselişe geçecek!

Astroloji sadece bireylerin hayatlarına ışık tutmakla kalmıyor, aynı zamanda ülkelerinde geleceğine dair öngörüleri de ortaya koyuyor. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Dilek Aygen’in verdiği bilgilere göre, her ülkenin hatta her şehrin bir doğum haritası var. Bu astroloji haritası, aynen insanlarda olduğu gibi ülkelerin de kurulma (doğum) anlarındaki gökyüzü bilgilerine göre oluşturuluyor ve bu haritalar ülkelerin zenginlikleri, potansiyelleri, elde edeceği fırsatlar, maruz kalabileceği tehlikeler gibi pek çok konuda yakın ve uzun vadeli öngörüler içeriyor. Bu bağlamda ülkemizin astrolojik açılımını değerlendiren Astrolog Dilek Aygen, şu bilgileri paylaşıyor: “Türkiye bir Akrep ülkesi, yükselen burcumuz ise Yengeç. Her ikisi de güçlü hayvanları temsil ediyor, dolayısıyla biz de güçlü bir ülkeyiz. Ancak şunu da unutmamalıyız; kimse bize kolay kolay bir şey yapamaz fakat ne yaparsak biz kendi kendimize yaparız! Türkiye’nin astrolojik doğum haritasına baktığımızda yepyeni bir döneme girdiğimizi görebiliyoruz. Ülke olarak kısa vadede çok önemli olaylar yaşayacağız. Şu anda içinde bulunduğumuz zor günlerde geride kalacak ve yükselişe geçeceğiz! Bu olumlu etkiler elbette hemen bugünden yarına gerçekleşmeyecek ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki 2024 yılı sonrası çok güzel olacak.”

GÖKYÜZÜ EKOLÜNDEN” BİR ASTROLOG

Çocukluk çağlarından itibaren gökyüzüne ve uzaya merak duyan Dilek Aygen, astrolog olmaya kendi doğum haritası analizine baktırdığı gün karar verdi. Astrolog olan arkadaşının, baktığı haritasında gördüğü etkilerle “Bu tam bir astrolog haritası, öğrenmelisin!” yorumu üzerine bu alanda eğitimler almaya başladı. Tıp eğitiminden daha uzun süre eğitim aldı. Kendini hiçbir yere bağlı olmayan “gökyüzü ekolünden” bir astrolog olarak tanımlayan Dilek Aygen, uzun yıllar çok iyi hocalardan eğitimler alarak, Modern Batı Astrolojisi, Vedic Astrolojisi, Karma Astrolojisi, Ezoterik ve Kabala Astrolojisi, Sümer Astrolojisi ve Detaylı Mundane Astrolojisi alanlarında kendini geliştirdi. Astroloji sayesinde öncelikle kendini tanıyarak, hayatını kolaylaştırdığını ve güzelleştirdiğini ifade eden Aygen, aşkla öğrendiği bu mesleği yaparak insanların kalplerine dokunmaktan ve onlara yol göstermekten mutluluk duyduğunu belirtiyor. Doğum haritalarını yüz yüze anlatmayı tercih etse de Pandemiyle birlikte görüntülü online danışmanlıklar vermeye başlayan Dilek Aygen, @astrologdilekaygen İnstagram hesabında ve kendi adını taşıyan Youtube hesabında yaptığı paylaşımlarla da astr

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık