TÜRKİYE’NİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

TÜRKİYE’NİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Time Business News, Daily Business Post, Bloomberg, Influencive, Nasdaq,Los Angeles Times ,London Daily news gibi dünyanın en önemli ekonomi ve haber siteleri ünlü iş insanıyla ardı ardına röportajlar yaparak kendisini ABD ekonomi ve finans çevrelerinin gündemine taşıdı.

Genç yaşta iş dünyasında basamakları hızla tırmanan başarılı iş insanı Uğur Akkuş, geliştirdiği yeni projeler nedeniyle bir süredir ABD’nin Los Angeles kentinde çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir tempoda süren çalışmalarında ünlü iş insanına eşi model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı da eşlik ediyor. Bir dizi yatırım projesini hayata geçirmek üzere arka arkaya toplantılar gerçekleştiren genç ve başarılı iş insanı ABD’nin önde gelen ekonomi ve haber sitelerinin de dikkatini çekmiş durumda.

 Uğur Akkuş’un iş geliştirme ve yatırım projelerini mercek altına alan ABD’li haber kaynakları genç iş insanının Türkiye’de aldığı Yılın CEO’su ve Yılın İşadamı ödüllerini de gündeme taşıyarak kendisinden övgüyle bahsettiler. ABD seyahati bütün hızıyla süren genç ve başarılı iş insanı toplantılarından arta kalan tüm zamanı kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle medya mensuplarıyla görüşmelere ayırdı .Oldukça başarılı geçen röportajlar sayesinde Uğur Akkuş kendi şirketleri ve yatırımlarını vitrine çıkarma şansı bulurken Türkiye’nin tanıtımına da paha biçilmez değerde katkıda bulunmuş oldu. Röportajlarında Türkiye’nin ekonomik, kültürel ve turistik değerlerine de vurgu yapan genç iş insanı, henüz doğası bozulmamış Türk topraklarına ABD’li yatırımcıları ekolojik yatırım yapmaya davet etti.

 Uğur Akkuş yaptığı röportajlarda; A&S Yatırım Holding’in yenilikçiliği, girişimciliği, sürdürülebilirliği ve sosyal sorumluluk bilincini dört kuşaktır temsil ettiğini, bu doğrultuda faaliyet gösterdiği sektörlerde aynı verimlilik ve karlılık ile hareket ederek, yeni yatırım fırsatlarını değerlendirme konusunda aktif bir politika izlediklerini dile getirdi.  “Bulunduğumuz konumun gereği olarak da yeni iş alanlarına girmek üzere yurt içinde ve yurt dışında birçok yabancı yatırımcılarla ortaklıklar kurarak farklı yatırım fırsatlarını dikkatle takip ediyoruz” diyen başarılı iş insanı, A & S Yatırım Holding’in mevcut vizyoner, dinamik girişimci ruhu ile birlikte önemli bir yükseliş evresinde olduğunu belirtti.

Başarılı iş insanı, Time Business News, Daily Business Post ve Bloomberg gibi dünyanın en önemli ekonomi ve finans haber sitelerine verdiği mülakatlarda Türkiye’nin çok hızlı geliştiğini, dijital dünyaya çok iyi uyum sağladığını bu yüzden yabancı yatırımcılar için çok cazip bir ülke haline geldiğini vurguladı.

Genç ve başarılı iş insanı Uğur Akkuş, ABD’ye gitmeden kısa bir süre önce Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Sharjah eyaleti Kralının oğlu  H.H. Sheikh saud  faysal   sultan Al Qassimi ile dev bir yatırım anlaşması imzalamış, bu anlaşma sayesinde Türk ekonomisine beş yüz milyon dolarlık girdi sağlanmasına öncülük etmişti.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Almanya’da Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Kuveyt İş Konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan İş Konseyi başkan yardımcılığı, Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça biliyor. Ünlü model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile 2019 yılında ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık