VENEDİK BİANELİ’NDE TÜRK SANATÇI RÜZGARI ESTİ

VENEDİK BİANELİ’NDE TÜRK SANATÇI RÜZGARI ESTİ

Bianelde tek Türk sanatçı olarak ülkemizi temsil eden Asmer Sultanova’nın Giardini Della Marinaressa Garden’da sergilenen Bunny and Eggy eserleri büyük ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy sanatçıyı Venedik Bianeli’nde ziyarete giderek, eserlerini gezdiler.

Bunny and Eggy isimli heykelleriyle dikkatleri üzerine çeken sanatçı Asmer Sultanova, hem figürü hem de tamamlayıcısı ile sadece iç dünyamızı değil, dış dünyanın ritmine ayak uyduracak bir koleksiyon hayaliyle tasarladığını belirtti. Sultanova: “Bu eserlerde aslında sahip olduğunuz bir figüre ruh katma fikriyle yola çıktım. Tavşan bazen bir ebeveynin korumasını, bazen de arkadaşlarının yeniden uyum sağlamasını yansıtıyor.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık