YENİ GENEL MÜDÜR HAKAN SEZGİN

YENİ GENEL MÜDÜR HAKAN SEZGİN

Çeşme Turizm Lisesi'ni tamamladıktan sonra, 2004 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olan Sezgin, Marriott Hotels ile ilk temasını 2006 yılında Baltimore Marriott Inner Harbor at Camden Yards'da gerçekleştirmiştir. Çeşme Radisson Blu Resort&Spa otelinin açılış ekibinde yer aldıktan sonra Marriott markasına dönerek, Renaissance Polat Istanbul, Marriott Hotel Asia gibi markalarda çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev almış ve 2021 yılında Four Points by Sheraton Istanbul’un açılışını yönetmiştir. Daha sonra The Westin Istanbul Nisantasi'nda Genel Müdür olarak görev yapmış ve otelin açılış sürecini başarıyla tamamlamıştır.

 Hakan Sezgin, profesyonel kariyerine Sheraton Istanbul City Center'ın Genel Müdürü olarak devam edecek. Sezgin “Marriott International bünyesinde bulunan Sheraton Istanbul City Cernter’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak olmak heyecan verici. Deneyimli bir ekiple birçok önemli projede yer alacak olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık