YILBAŞINDAN 1 HAFTA ÖNCE İZMİR’DE MUHTEŞEM KUTLAMA

YILBAŞINDAN 1 HAFTA ÖNCE İZMİR’DE MUHTEŞEM KUTLAMA

Konak belediyesi semt merkezleri geleneksel yılbaşı etkinliği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’unda katılımıyla muhteşem anlara sahne oldu.

Özellikle İzmirli hanımların severek ve beğenerek takip ettikleri Mikrop Hikmet’in dünkü etkinlikte ortaya koyduğu sahne performansı görülmeye değerdi. İlin sevilen belediye başkanı Abdül Batur ve kurmaylarının da hazır bulundukları Konak belediyesi semt merkezleri geleneksel yılbaşı etkinliğinde İzmirli hanımlar bir defa daha eğlencenin dibine vurmanın mutluluğunu yaşadı.

İlginin büyük olduğu etkinlikte sahne alan ve ‘Mikrop’ lakabıyla yıllardır İzmir’in en popüler ismi haline gelen Hikmet’in sahne şovu ise etkinliğe katılan davetlilerden bir kez daha 10 üzerinden 10 puan aldı.

Etkinlikte Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, şunları söyledi.

BAŞKAN ABDÜL BATUR İDDİALI KONUŞTU

“Hayatımın önemli kısmı İzmir’e hizmet etmekle geçti. İlçe belediye başkanlıklarım süresince sorumluluğunu üstlendiğim Narlıdere ve Konak ilçelerimiz benim dönemimde çok özel hizmetlerle tanıştı. Şimdi hedefim Narlıdere ve Konak’a verdiğim ve teveccüh gördüğüm hizmetlerimi İzmir’in geneline yaymak ve şehrimizi çok kısa sürede muasır medeniyet seviyesinin çok üzerinde bir yerlere taşımaktır. İzmir yıllardır gelişemiyor, büyüyemiyor, olduğu yerde sayıyor. Şehrimizin çözülmesi gereken sayısız problemi var. Bunlar şov yaparak çözülmüyor. İş yapmak, yatırım yapmak, bunları yaparken şehirde yaşayan insanımıza istihdam kapısı aralamak gerekiyor. Bir zamanlar İstanbul ve Ankara’nın çok önünde ki bir şehir olan İzmir’imiz son çeyrek yüzyıl içinde ne yazık ki gelişemedi, büyüyemedi. Şehrimize kaybettiği yılları bir an önce geri kazandırmamız gerekiyor. Buda benim gibi kararlı bir belediye başkanı tarafından gerçekleşebilecek işlerdir. Halkımız, bugünkü İzmir’i bu haliyle hak etmiyor” diye konuştu

Etkinliğe katılan 500 civarında kadının gönüllerince eğlendiği etkinlikte İzmir’in en renkli şovmeni Mikrop Hikmet’in performansı salonda bulunan yüzlerce kadına adeta hayat verdi. Hikmet’te yeni yılla ilgili şunları söyledi “Yeni yıl güzellikler getirsin. Çok kötü bir yıl geçirdik. Eğer gelmekte olan 2024’de gitmeye hazırlanan 2023 gibi olacaksa hiç gelmesin. Biz yeni yıllardan iyilik, güzellik, barış, mutluluk, sevgi, huzur ve şans getirmelerini diliyor ve istiyoruz. Açlığın, mutsuzluğun, yokluğun, sefaletin olmadığı, herkesin eşit kazanıp, eşit standartta yaşayabileceği güzel bir yıl istiyoruz. 2024 bugünden başta İzmir’imize, Ege’mize, ülkemize ve elbette tüm dünyaya sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirsin. Bir sanatçı olarak benim yeni yıldan beklentilerim bunlardır” diye konuştu.

Hafize SÖNMEZ/İZMİR

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık