Futbolla yatıp, futbolla kalkan bir ülke olarak, yaklaşık 45 gün sürecek dünya kupası arası, Süper Lig’i şimdiden özletti. Özletti özletmesine de, memlekette gündem hiç biter mi? Takip edenler biliyordur, bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günler de bir açıklama yapmış, kulübü  Manchester United’ı hedef gösterip, ‘ihanete uğradığından’ bahsetmişti.

Bu durumu tüm dünya dert etmiş ama biz spor severler olarak daha fazla dert etmiştik. Dedim ya memlekette gündem bitmez diye.

Hazır dünya kupası arası varken spor sayfaları da boş kalmasın diye manşetleri Ronaldo’ya süslettik, günü kurtardık.

Hemen şunu da yazayım, Ronaldo Galatasaray’a değil, Türk takımlarına gelmez. 38 yaşında olmasına rağmen, reklam gelirlerinden tutunda, o maaşı hiçbir Türk takımı veremez. Ronaldo Türkiye'ye anca tatil için gelir oda belki.

Durum böyleyken sosyal medyada hem Galatasaray’ı hem de Erden Timur’u zor durumda bırakmak için birçok paylaşım yapılıyor.

Ronaldo transfer edilemezse kulübü başarısız göstermek adına bu paylaşımların maksatlı olduğunu düşünüyorum. Uzun lafın kısası Ronaldo’yu kim istemez ki? Hayal kurmakta güzel tabii ama gerçekler ortada. Oyuncunun Türkiye’ye transfer olması imkânsız.

Twitter: @basintribunu_

İnstagram: @yusufpolat7536

Mail: [email protected]

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI Tüm Yazıları >
yukarı çık